zaterdag 13 oktober 2012

Alleenstaanden aktiviteit in Eindhoven!

Na ca. 2 uur rijden kwamen Romy en ik eindelijk aan bij de kerk in Eindhoven. We hadden niet heel veel zin om met het reguliere programma mee te doen (sterk op de zorg gericht - dat doe ik al elke dag!!) en dus gingen we, samen met Gonny en Jos den Brouwer in de buurt van de kerk op zoek naar ons eigen vermaak!
We vonden een leuk park waar we wat hebben gewandeld. Gonny en Jos waren dapper genoeg om de kabelbaan uit te proberen, Romy en ik niet... Lafaards zijn we! :-)

Vol zelfvertrouwen stapt Gonny op de kabelbaan!
Afstappen na haar "death-defying ride" blijkt lastiger gezegd dan gedaan: hoe krijg je je benen weer goed onder je zodat je je kan afzetten als je zo laag over de grond gaat??!!
Maar Gonny is niet voor één gat te vangen en al gauw viert ze haar dapperheid met verve!
En dan is Jos aan de beurt!

We lopen door naar de kinderboerderij, verderop in het park. Hier vinden we o.a. twee hele oude ezeltjes die vol korstjes zaten en heel veel jeuk hadden. Romy - als onze aangewezen dierenredster - heeft de dierenpolitie (1-1-4 - redt een dier!) ingeschakeld om te kijken of de beesten wel goed behandeld werden. De ezeltjes waren al 40 jaar en werden elke maand nagekeken door een dierenarts. Gelukkig maar! Maar we gunnen ze toch een groot veldje met sappig groen gras en een lekkere krabpaal...

Na nog wat schaapjes, geitjes en lama's geknuffeld te hebben begaven we ons (via het winkelcentrum waar we nog heerlijk wat onnodige aankopen konden doen) terug naar het kerkgebouw waar we meteen bij de barbeque konden aanschuiven. We gingen niet te laat weg: het is een lange weg terug van Eindhoven naar Emmen! Gelukkig was het gezellig in de auto, en zo eindigde ons spannende avontuur... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...